ABDL MAMA
Adult baby & Diaper lover

Adult Baby

 Je kunt je bij mij thuis laten verzorgen als een baby, kleuter, dreumes, puber, tiener of peuter. Als mama bied ik jou alle veiligheid, aandacht en verzorging. Een rollenspel/ageplay omvat het dragen van luiers en plastic broekjes, spelen met babyspeelgoed, drinken geven uit flesje, eventueel op schoot, en het eten van babyhapjes. En ook voorlezen, knuffelen, kinderliedjes zingen, kleuren, kindertelevisie kijken, een spelletje doen. Je luier laten verschonen of een kruiptraining volgen en een middagslaapje doen of een overnachting. Belangrijk is: we maken vooral plezier. Vertrouwd en gezellig. Langere sessie zijn ook mogelijk, zoals een overnachting na een 2e sessie. Voordat je gaat slapen word je gewassen en verschoond en krijg je een flesje. En 's morgens voordat je vertrekt krijg je een flesje of babypapje.

Diaper Lover

Het kan zijn dat je helemaal niets hebt met het babyspel, maar dat je wel graag wilt rondlopen in een luier met een plastic broekje en een paar keer verschoond wilt worden of rond willen lopen in een vieze luier. Toch wil je een volwassen persoon blijven. Dat is ook mogelijk bij mij. Dit kan een dominerend, vernederend karakter, sissy boy, pet play, BDSM, psychologisch/mentaal vernedering, onderdanige, sletje, travestie, slaaf en opsluiting, maar je kan ook vertroeteld worden of een combinatie van alle. Ook andere fetisj zoals, latex, voeten fetisj, furry, leer, rubber satijn. plastic, wol en nog veel meer tenzij jou fantasie niet hier tussen staat kun je mijn hierover berichten.

Wil je er ook echt straf bij, dat kan ook. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een kind dat in bed heeft geplast en daarom als straf als baby wordt behandeld. Of misschien wil je andere vormen van dominantie zoals vastbinden (bondage), billenkoek, in de hoek staan, publieke vernedering, vastgezet worden in de box, opdrachten doen of nog extremere straffen? Heb je een specifieke fantasie of fetish, laat het mij weten en misschien kan ik deze wens voor je laten uitkomen....