Wie ben ik?

Goed om even kennis te maken. Mama Sarah, een goed uitziende slanke vrouw geboren in Soest op 1989. Ik trek mij regelmatig terug in de adult babykamer als een tante, buurvrouw of de juf of een moeder. Het is heerlijk om op oudere volwassen mensen op te passen en verzorgen. Ik weet zeker dat je bij mij gelijk op je gemak voelt en dat is belangrijk. Ik neem je gevoelens serieus op. Bij mij kun je vertrouwd voelen. Na een kennismakingsgesprek kan je bij mij langskomen. Natuurlijk blijft alles geheim. Want voor jou is het al een hele stap om dit te doen. Je kunt rekenen op mijn begrip en doe er alles aan om je op je gemak te stellen. Vertel rustig wat je wilt en waarom, ik bied je een luisterend oor. 

Huisregels:

  • geen echte borstvoeding geven
  • geen poepluiers verschonen (wel plasluiers)
  • ik ga niet intiem
  • toon respect