ABDL MAMA
Adult baby & Diaper lover

Wie ben ik?

Goed om even kennis te maken. ABDL Mama Sarah, een goed uitziende, slanke vrouw. Ik trek mij regelmatig terug in de ingerichte adult babykamer als een tante, buurmeisje, nanny, meesteres, strenge stiefmoeder, lerares, secretaresse, dokter assistent, buurvrouw, juf, moeder, strenge tante en een strenge stief moeder. Het is heerlijk om op oudere en jongeren volwassen mensen te passen en ze te verzorgen. Ik weet zeker dat je je bij mij gelijk op je gemak voelt en dat is heel belangrijk. Ik neem je gevoelens serieus op. Bij mij kun je je vertrouwd voelen. Na een kennismakingsgesprek kan je bij mij langskomen. Natuurlijk blijft alles geheim. Want voor jou is het al een hele stap om dit te doen. Je kunt rekenen op mijn begrip en ik doe er alles aan om jou op je gemak te stellen. Vertel rustig wat je wilt en waarom, ik bied je een luisterend oor.

Huisregels:

  • geen echte borstvoeding geven
  • geen poepluiers verschonen (wel plasluiers)
  • ik ga niet intiem
  • toon respect 
  • 18 jaar en ouder