Adult Baby

Je kunt je bij mij thuis laten verzorgen als  een baby of peuter. Als mama bied ik jou alle veiligheid, aandacht en verzorging. Een babyspel omvat het dragen van luiers en plastic broekjes, spelen met babyspeelgoed, drinken geven uit flesje, eventueel op schoot, en het eten van babyhapjes. En spelen met speelgoed , voorlezen, knuffelen, kinderliedjes zingen, kleuren, kindertelevisie kijken, een spelletje doen. Je luier laten verschonen of een kruiptraining volgen. Een middagslaapje doen. En belangrijk is: we maken vooral plezier. Vertrouwd en gezellig. Langere sessie zijn ook mogelijk zoals een overnachting. Voordat je gaat slapen word je gewassen en verschoond en krijg je een flesje. En 's morgens voordat je vertrekt krijg je een flesje of babypapje. 

Diaper Lover

Het kan zijn dat je helemaal niets heb met het babyspel, maar dat je wel graag wilt rondlopen in een luier met een plastic broekje en een paar keer verschoond wilt worden. Toch wil je een volwassen persoon blijven. Dit is ook mogelijk bij mij. Dit kan een meer dominerend of vernederend karakter hebben maar je kan ook vertroetelend worden of een combinatie van beide.

Wil je er ook echt straf bij, dat kan ook. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een kind dat in bed heeft geplast en daarom als straf als baby word behandeld. Of misschien wil je andere vormen van dominantie zoals vastbinden (bondage), billenkoek, in de hoek staan, vastgezet worden in de box, opdrachten doen of nog extremere straffen. Heb je echter een specifieke fantasie of fetish, laat het mij weten en misschien kan ik deze wens voor je laten uitkomen.... 

Voor de beide diensten zijn er kosten aan verbonden. Neem voor deze kosten contact met mijn op.