Welkom op de homepage van Mama Sarah

Heb jij het ook wel eens dat je klein wilt voelen en verzorgd willen worden? Of heb je een andere fantasieën? Dan ben je op de juiste adres. Sarah heeft heel veel ervaring in de ABDL rollenspel. Mijn rollenspel bij Diapers Lover zijn dominant moeder/tante/juffrouw uithangen, bestraffen, vernederen, bondage, opdrachten geven, luiers verschonen enzovoorts. Je mag zelf ook met bepaalde opdrachten komen of integendeel met leuke ideeën waar je van houd.

En bij Adult Baby is het meer vertroetelde kant. Denk hierbij aan knuffelen, flesje geven, luiertje verschonen, liedjes zingen, speltjes, baby tv kijken, in boxje doen, verkleden als sissy boy enzovoort. Het gaat vooral om jou, het belangrijkste is jouw fantasieën, jouw verwachtingen en jouw wensen. 

Je mag ook kiezen voor beide rollenspel. De keuze ligt bij jou. 

Kijk veder in de menu's voor meer informatie over mijn, wat is Adult baby/Diaper lover, galarij en veel meer!


ABDL Forumoverzicht

degradatie

degradatie

Berichtdoor pakvoordebroek » do 20. sep 2018, 15:09

Als ik mij onvolwassen gedraag, dan moet ik in korte broek, ook buiten. Als mijn gedrag niet betert of bij zwaardere vergrijpen wordt dat een heel strak en veel te kort broekje. Daarmee moet ik rondlopen. Soms in onderbroekje, of met plastic broekje. In alle gevallen krijg is daar ook strenge billenkoek bij. Over de knie. Soms moet ik, als er vriendinnen van haar zijn, in de hoek staan met wit broekje en plastic broekje eroverheen. Ze lachen me dan uit. Ik moet dan op haar commando in mijn broekje plassen, soms ook poepen. En daarna moet erin gaan zitten op de grond. Zodat alles goed spreidt. Ik moet zo vaak nog lang rondlopen. Uiteindelijk is het aan mijn oor over de knie voor een pak billenkoek op de natte/volle broek met de badborstel. Dag mee naar de badkamer waar ik afgeschrobd word met die borstel. Daarna mee voor een ongenadig pak op mijn blote natte billen met die borstel. Net zo lang tot de billetjes droog zijn of dat zij het genoeg vindt.
pakvoordebroek
 
Berichten: 1
Geregistreerd: do 20. sep 2018, 14:59

Keer terug naar Adult baby straffen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron