Welkom op de homepage van Mama Sarah

Heb jij het ook wel eens dat je klein wilt voelen en verzorgd willen worden? Of heb je een andere fantasieën? Dan ben je op de juiste adres. Sarah heeft heel veel ervaring in de ABDL rollenspel. Mijn rollenspel bij Diapers Lover zijn dominant moeder/tante/juffrouw uithangen, bestraffen, vernederen, bondage, opdrachten geven, luiers verschonen enzovoorts. Je mag zelf ook met bepaalde opdrachten komen of integendeel met leuke ideeën waar je van houd.

En bij Adult Baby is het meer vertroetelde kant. Denk hierbij aan knuffelen, flesje geven, luiertje verschonen, liedjes zingen, speltjes, baby tv kijken, in boxje doen, verkleden als sissy boy enzovoort. Het gaat vooral om jou, het belangrijkste is jouw fantasieën, jouw verwachtingen en jouw wensen. 

Je mag ook kiezen voor beide rollenspel. De keuze ligt bij jou. 

Kijk veder in de menu's voor meer informatie over mijn, wat is Adult baby/Diaper lover, galarij en veel meer!


ABDL Forumoverzicht

Baby mafia

Baby mafia

Berichtdoor abdlboy » vr 15. dec 2017, 02:35

In Amerika lazen een groepje vrouwen en mannen de krant. Het viel hen op dat er veel geld werd geboden om een kind te kunnen adopteren. Dan komt een van de vrouwen op het idee om meisjes te ontvoeren en te veranderen in baby\'s om ze te verkopen. Ze kochten een huis in een verlaten gebied. De vrouwen richten het huis in. Er werden ledikantjes gekocht, kinderboxen en etc. Etc.

Na een paar dagen was alles klaar. De eerste tocht werd gemaakt. Ze hadden een grote auto gekocht. Op de achterbank een kinderstoel en in de laadruimte lag een aankleedkussen. Ze gaan het bos in waar veel meisjes joggen. Linda jogde ook op die middag. Er werd een hinderlaag gelegd voor de eerste jogster. Linda loopt in de richting van de groep. Als Linda dichterbij komt lopen de mannen op haar af. Ze spraken haar aan om Linda stil te laten staan. Een van de mannen gaat achter Linda staan. Dan word Linda beetgepakt. Linda word uitgekleed door de mannen.

Na een tijdje is Linda naakt. Dan word Linda opgetild door een van de mannen. Ze hing in de lucht en kon niks doen. Ze werd naar de auto gebracht waar de twee vrouwen stonden te wachten. Linda werd bij de auto gezet. Een man houd Linda stil. Een vrouw bekijkt Linda. Ze streek een keer over haar billen en bekeek haar gezicht. Dan knikt de vrouw tevreden. Ze klopt Linda op de blote kont. Dan word Linda weer opgetild. Ze werd naar de auto gebracht. Ze moet achterin de auto, daar lag het verschoonkussen. Ze werd op het kussen gelegd. Linda ziet wat er naast haar ligt: ze ziet een Pamper.

Intussen kreeg ze een spuitje in haar billen. Dan raakt ze buiten bewustzijn. Na een paar uren word Linda weer wakker. Ze lag in een bed. Ze keek rond. Het bed was omgeven door een hek. Ze begreep het niet. Dan bekijkt ze het bedgoed. Het was een dekbed met beertjes motief. Dan kijkt ze naar haar zelf. Ze droeg een pyjama, het was blauw van kleur. Het pakje zat haar strak om de lichaam. Om haar billen knelde het erger. Ze slaat de dekens van haar af. Dan ziet ze de hele pyjama, het was in twee delen. Ze staat op en trekt zich omhoog aan het hek. Dan staat ze. Intussen ging de deur open en een vrouw kwam binnen. Linda had het niet door. Dan hoort Linda de deur dicht gaan. Ze keek om en zag de vrouw naar het bedje komen. Dan pakt de vrouw Linda uit bed. Ze neemt haar op de arm.

"Zo Linda heb je goed geslapen?" Ze klopt Linda op de kont.

"Kom maar mee, dan stoppen we je in bad" Ze nam Linda mee naar een andere kamer. Daar stond een grote tafel. De andere vrouw was er ook.

"Zo meid, pyjamaatje uit en op de tafel." Linda word op de grote tafel gezet. Een vrouw houdt Linda vast en laat haar stil staan. Een andere vrouw staat dan voor Linda. Meteen grijpt de vrouw de randjes beet van het pyjamabroekje. Ze trekt het broekje omlaag. Dan verwijdert ze het broekje van de voetjes van Linda en gooit het broekje in de wasmand. Linda keek omlaag. Ze zag dat ze onder haar pyjama iets wit aan had. Ze zag ook knoopjes. Die zaten tussen haar beentjes, ze wist niet waar het voor was. Intussen word ze op haar kont gezet.

"Zo meisje topje uit" en meteen werd haar topje uit getrokken. Een vrouw vouwt het topje op en kijkt dan weer naar Linda. Dan kijkt ze naar de andere vrouw.

"Het luierpakje staat haar goed. Mooi wit. Vroeger droeg ik ook zo\'n pakje. Is heel warm en sluit goed om de luier. Kijk maar eens naar haar." En ze wees naar Linda. De vrouw bekeek Linda. Intussen werd ze opgetrokken. Nu kon het hele pakje bekeken worden. Een vrouw klopt Linda op de kont. Dan word het tijd om Linda uit het luierpakje te halen.

"Zo Linda, nu je luierpakje maar uit en laat ons je Pamper zien." En de vrouw greep Linda tussen de beentjes waar de sluiting van het pakje zat. Ze trek de knoopje los en dan is het pakje los. De vrouw trok het pakje een beetje open en zag de luier die Linda voor had.

"Volgens mij is je luiertje nat" en ze voelde Linda tussen de beentjes over de luier. Dan klopt ze Linda op de kont. Het pakje werd uit getrokken en Linda stond met alleen een Pamper voor op de tafel. De vrouw kijkt naar Linda.

"Zo nu je Pamper los. En laat ons die billetjes van je schoon maken." Ze maakt meteen de Pamper los en verwijdert de luier, nu staat Linda in haar blote billetjes. Een doekje gaat over haar billetjes. Linda keek de kamer rond, ze zag een spiegel, ze zag dat ze naakt op de tafel stond. Ze zag dat ze een klein meisje is. Ook haar lange haar had ze niet meer ze had een peuter kapseltje. Heel kort en achter opgeschoren. Ze schrok er van en raakte in paniek. Ze probeerde los te komen. Dat lukte haar bijna, maar een vrouw greep haar stevig om haar middel en hield haar in bedwang. De andere vrouw keek verbaast naar Linda.

"Wat ben jij van plan meisje? Gaan we stout doen." Linda begon te huilen. Ze doet Linda een speen in het mondje. Ze draait Linda dan om. Linda moet voorover staan. Ze moet haar armen steunen op de schouders van de andere vrouw die haar handjes stevig vast houd. Linda begreep niet waar voor het moest. Dan voelt ze dat ze een pak voor de kont krijgt.

Ze kreeg straf. Ze kreeg het flink te voor duren. Ze probeerde los te komen maar de vrouw had haar stevig vast. Na een tijdje mag ze weer staan. Haar billetjes waren flink rood.

"Zo meid, dat deed pijn. Dat krijg je er van als je stout doet. Nu maar in bad van jouw." En de vrouw trok Linda van de tafel en nam haar op de arm en bracht haar naar een baby badje. Linda zag het badje. Ze werd er in gezet. Meteen werd ze gewassen door de vrouw een houd haar beet en de andere waste billetjes en haar kruis.

Haar billetjes en haar kruisje werden stevig gewassen en het deed haar behoorlijk zeer. Ze huilde flink. Dan is haar haar aan de beurt. Ze word op haar kont gezet en er ging shampoo in haar haren. Haar haren werden flink gemasseerd. Ze voelde de handen van de vrouw over haar hoofd gaan. Da vrouw hoefde niet lang te masseren omdat Linda nu een kort peuter kapseltje had. Dan worden haar haren uitgespoeld. Linda is gewassen, ze moet in bad blijven zitten. Een vrouw speelt met haar. De andere vrouw verlaat de kamer. Na een paar minuten moet ze uit bad. Ze word op een tafel gezet en ze werd gedroogd. Na een tijdje was ze droog.

"Zo meid nu ben je lekker fris. Krijg je nu weer een nieuwe Pamper voor." Ze neemt Linda mee naar de andere kamer. Daar was de andere vrouw ook. Ze legde net een Pamper op de commode voor Linda. Meteen moet Linda staan op de tafel naast de Pamper. Haar kont word dan weer ingesmeerd met babyzalf.

Terwijl haar kont word ingezalft pakt een vrouw de Pamper. De Pamper gaat open en word naast haar neer gelegd. Terwijl Linda naar de Pamper kijkt zijn haar billetjes in gesmeerd. Ze verneemt dat ze word opgetild en ze ziet dat een vrouw haar op de Pamper plaatst. Meteen ligt ze op haar rug en de Pamper wordt vast gemaakt. De luier zat haar strak om de kont.

Dan moet ze weer staan. Ze ziet een vrouw met een fotocamera. Ze maakt foto\'s van de luier en haar kont. Haar gezicht werd gefotografeerd. Linda werkte een beetje tegen als de vrouw haar wil draaien om haar billetje op de foto te laten zetten. Maar de vrouw was sterk en draaide haar stevig om. Dan zijn haar gepamperde billetjes op de foto. De vrouw gaf Linda dan een pak slaag voor de Pamper omdat ze tegen werkte. Ook daar werden foto\'s van gemaakt. Linda huilde van de pijn. Ze moet zitten en krijgt een fopspeen in haar mond geduwd. Dan krijgt ze een luierpakje aan en een T-shirtje.

Dan word ze in een box gezet. De vrouw ruimen de tafel op. Terwijl ze bezig zijn gaat de bel. Een vrouw loopt naar de deur. Een meisje stond er, ze was aan het collecteren. De vrouw lieten haar even binnen. Want ze moesten even wat geld pakken. Dan staat het meisje binnen. Ze droeg een shirtje en een rokje. Ze keek rond en zag de box waar Linda in stond. Ze liep er heen en begon met Linda te spelen. Een van de vrouwen ging geld halen en de andere vrouw bekeek het meisje. Dan loopt ze ook naar de box.

"Ik zie dat je goed met Linda kunt worden. Wil je vanavond op haar passen?" het meisje keek om. Ze glimlachte.

"Graag mevrouw"

"Hier heb je wat geld voor de bus. En maak je ronde af en komt straks maar weer." Dat was afgesproken. Het meisje verlaat het huis. Als het meisje weg is praten de vrouwen met elkaar.

"Ik kreeg nog een fax van een echtpaar dat zoekt nog een meisje van twee. Ze voldoet precies aan de eisen die ze hebben. Als ze straks terugkomt doen we haar een nachtluier aan en meteen een pyjamaatje aan. Dan kan ze meteen met de nieuwe ouders mee." Meteen werden spullen klaar gelegd: een nachtluier, een roze pyjamaatje in twee deeltjes, en een schaar en tondeuse. Dan ligt alles klaar. Een vrouw pakt de nacht luier en bekeek het goed.

"Een mooi dikke, dit houd haar wel droog." de ander vrouw kijkt.

"OK, dan scheer ik haar." Het echtpaar werd gefaxt en kwamen die avond haar meteen halen. Ze kwamen om een uur of acht. Het was nu wachten op het meisje. Een vrouw keek naar de box en zag Linda staan.

"Och Linda moet haar voeding hebben. Ik haal wel even de fles, haal jij Linda uit de box?" De vrouw loopt weg en Linda word uit de box gehaald. De vrouw gaat zitten en zet Linda op haar knie. Dan komt de vrouw er aan met een flesje. De speen word uit de mond van Linda gehaald.

"Zo meisje, hier is je flesje, drink maar lekker op." Meteen werd de fles in haar mondje gedaan. Het was een harde speen. Zodat Linda makkelijk kan drinken. Tijdens het voeden werd ze zachtjes op haar kontje geklopt. Linda vond het niet lekker maar dronk het wel op omdat ze dorst had. De vrouw keken tevreden naar Linda.

De fles was na een kwartiertje leeg. De vrouw zet de fles weg en draait Linda en klopt haar zachtjes op de rug. Linda had wat lucht binnen gekregen, daar had ze last van. De vrouw had het al door en klopte haar op de rug. Zo kwam het lucht naar boven. Dan moet ze een boertje laten en de lucht ging naar buiten. Ook kwam er een beetje melk uit haar mondje. De vrouw veegt haar mond schoon en brengt Linda weer naar haar bedje.

Na een uurtje kwam het meisje weer. De vrouwen lieten haar binnen. Ze gingen naar de woonkamer. Daar kreeg ze wat limonade. De vrouw gingen bij haar zitten en keken naar haar. Ze hadden iets in de limonade gedaan. Na een half uur staat een vrouw op en loopt naar de andere kamer. Dan komt ze weer. Ze had een nachtluier bij haar en het roze pyjama pakje. Dan loopt ze naar de bank. Ze kijkt naar het meisje.

"Zo Jose, kijk eens wat ik voor jou heb." Ze liet Jose de luier en de pyjama zien.

"Dit moet je maar aan. Kom maar even hier en laat me je kleertjes uit trekken." Het meisje luisterde naar de vrouw want ze had iets in haar limonade dat er voor zorgde dat ze gehoorzaamde. Jose staat op en loopt naar de vrouw. De vrouw kijkt naar Jose. Dan gaat ze door haar knieen en kijkt Jose aan.

"Zo meid, draag je straks een nachtluier en een schattige pyjama. Vind je dat niet fijn?" Jose knikte. Meteen kleedde ze Jose helemaal uit en na een tijdje is ze naakt. De vrouw pakt de nachtluier voor Jose.

"Ga maar even op de bank liggen." Het meisje ging naar de bank en de vrouw legt het meisje op de bank. Dan werd haar de nachtluier aan gedaan. Het was een dikke luier. Dan moet Jose staan. Dan stopt ze haar in de pyjama een Jose staat klaar om in bed te gaan. De andere vrouw staat naast haar. Ze wreef Jose door haar lange haren.

"Je haar moet er af, meid. Daar ben je veel te jong voor. Kom maar mee" ze grijpt Jose om de middel en tilt haar onder de arm en brengt haar naar de tafel waar de schaar en de tondeuse lag.

"Zo meid, zitten" en ze zet Jose op de tafel. Als Jose op haar kont zit pakt de vrouw een schaar. Ze begint Jose meteen te knippen. Al haar lange haar moest er af. Dan ligt haar haar op de grond.

Dan gaat de deurbel. Een vrouw doet de deur open en twee vrouwen komen binnen. Het was de vrouw die Jose komt halen. De andere vrouw was haar zuster die had haar werkkleren nog aan. Ze was namelijk kinderverzorgster op een peuter afdeling van een ziekenhuis. Ze wilde Jose ook wel zien. Ze zien dat ze net werd geknipt. De vrouw staat bij de tafel. Ze geeft de vrouw wat aanwijzingen over hou het kapseltje van Jose er uit moet zien. Jose moest een pony en haar achter hoofdje moest worden opgeschoren. Haar oren moest vrij zijn zodat haar oortjes makkelijk gereinigd konden worden. Ze werd veder geknipt.

Na een tijdje is ze klaar. Jose moet op de tafel staan, voor de vrouwen.

"Zo Jose laat je eens bekijken." De twee vrouwen lopen dichter bij de tafel. Ze bekeken Jose goed. Dan draait een vrouw haar om.

"Ze draagt een nachtluier?"

"Ja hoor en het staat haar prima" Dan komt de zuster ook naast de vrouw staat. Ze kijkt naar Jose. Ze trekt de pyjamabroekje van Jose omlaag. Dan zien ze de nachtluier die ze strak voor had.

"Zo laat ons je billen en je kruisje eens controleren" zei ze en ze maakt de luier los en dan zien ze haar blote kruis, die was helemaal naakt en glad zoals die hoort te zijn bij een peuter. Dan word ze omgedraaid. De vrouwen bekijken haar billen. Dan moet ze bukken. Ze kreeg een thermometer in haar kont. Haar temperatuur werd gemeten. Dan mag ze weer staan, ze word omgedraaid en de luier gaat weer om haar billetjes de pyjama gaat weer aan. Dan moet ze zitten. Ze word even naar een kinderstoel gebracht en er in gezet. Dan gaan de vrouwen nog even wat drinken en het financieel word geregeld. Jose kreeg drang om te plassen en voor dat ze het door had was de luier nat. Het voelde niet prettig. Ze begint te snikken. Na een tijdje huilt ze flink. De zuster keek op.

"Wat is dat nu, ga je huilen?" De vrouw pakt Jose uit de stoel en houd haar op de arm. De zuster trekt de pyjamabroekje uit en de vrouw maakt de luier los. Haar billetjes werden bekeken, die waren flink nat. Jose had een goedkopen nacht luier om gekregen. De vrouw was kwaad. Jose kreeg een Pamper om en stond na een tijdje weer in haar pyjama in de kamer. Jose word in de box gezet. Dan loopt de vrouw naar een van de vrouwen.

"Hoe kunnen jullie een baby een goedkope luier voor doen? Ik zal je er voor straffen." De vrouw gaat op de bank zitten. De zuster pakt een van de vrouwen en brengt haar naar de bank. De vrouw had twee luiers in haar hand.

"Kijk meid dit is een Pamper en de andere is een goedkope nachtluier. Jullie dragen straks allebei een nachtluier." De vrouw begreep het niet. Ze voelde dat haar rokje werd los gemaakt. Ze keek en zag dat de zuster haar uitkleedde. Ze wilde het verhinderen maar de zuster was sterk en had haar zo naakt.

Dan krijgt ze een nachtluier omgedaan door de vrouw. Die werd sterk vast gemaakt. De vrouw merkte dat het een nachtluier was. Hij was heel dik. En drukte stevig in haar kruis. Intussen werd ze omgedraaid door de zuster. De vrouw stond nu met haar kont naar de vrouw. De zuster houd haar stevig beet zodat ze stil voor de bank staat. De vrouw controleert de achterkant van de luier. Ze controleert de elastiekje van de luier. Er zat een elastiekje dubbel. De vrouw deed het elastiekje weer goed en klopte de vrouw op de kont. De vrouw kreeg een T-shirtje aan.

Dan tilt de zuster haar op en zet haar in een box. De box was groot ze kon er niet uit. Ze keek en zag dat haar vriendin werd gepakt door de zuster. Ze begon te gillen, maar daar trok de zuster zich niks van aan. Ze werd naar de bank gebracht waar de vrouw al klaar zat met een nieuwe nachtluier. Ze ziet dat haar vriendin ook werd uitgekleed. Dan staat ze ook naakt in de kamer. Ze ziet dat de vrouw haar de nachtluier om doet. Ze gilt een keer als de vrouw de luier vastmaakt. De zuster gaf haar voor straf een klap voor de kont.

Dan draait ze haar om en haar billetjes werden ook gecontroleerd. De luier was zeer dik maar zat als gegoten om haar billetjes. De vrouw keek tevreden naar de luier. Ze streek en keer met haar hand over de luier. Dan moet ook zij een T-shirtje aan. Dan pakt de vrouw haar beet en zet haar op de knie. Ze houd haar stevig beet.

Dan ziet ze dat ze een flesje krijgt. Ze wilde niet maar de vrouw duwde de speen in haar mond. Dan ziet ze dat de zuster naar de box kwam. Dan staat ze bij de box. Ze kijkt naar de vrouw. Ze bukt haar en grijpt de vrouw beet. De vrouw probeerde te vluchten maar ze kon nergens heen. Ze kreeg een arm om haar en een arm onder haar kont.

Dan tilt de zuster haar uit de box. Dan word ze naar een stoel. De zuster gaat op de stoel zitten en zet haar met de billen op haar schoot. Dan pakt ook de zuster een flesje met vloeistof er in. De speen van het flesje word in haar mond gestopt. Ze moet uit de fles drinken. Als ze drinkt heeft ze door wat voor spul ze drink.

Het was een transformatie drankje. Dit had het meisje ook gekregen om haar een peuter te maken. Dan keek ze naar haar vriendin die op de schoot zat bij de vrouw. Haar vriendin was verandert ze was gekrompen. Ze leek nu op een baby\'tje van een jaar. Haar vriendin is dan gevoed. De vrouw neemt haar op de arm en zet haar weer in de box. Dan loopt ze naar de zuster toe. De vrouw werd gevoed. De vrouw merkt dat ze ook veranderd. Ze veranderde ook in een baby. Na een tijdje was ze ook een baby van een jaar. Dan is de fles ook leeg. Ze word op getild en naar de box. Dan staan ze allebei in de box. De vrouw staat bij de box en kijkt naar hen.

"Zo dames, jullie moeten maar even een naam hebben. Ze wees naar de vrouw. Jij gaat Linda heten en je vriendin heet Esther. Zo even kijken of hier ergens nog twee pyjamaatjes liggen voor jullie." Ze zien dat de vrouw naar een kast loopt. Intussen worden ze allebei uit de box getild door de zuster. Ze moeten in de kamer staan. De zuster houd hen allebei bij een arm vast. Ze keken naar de vrouw die in de kast keek. Dan heeft ze iets gevonden. Ze draait haar om en liet hen zien wat ze had gevonden. Het waren plastiekbroekjes.

"Kijk eens wat ik heb? Twee plastiekbroekje. Esther kom een hier." Esther keek naar de vrouw die een plastiekbroekje in haar hand had." De vrouw riep nog eens, maar Esther liep niet.Ze kreeg een klap voor de luier en de zuster duwde haar naar de vrouw. Ze werd een stuk weg geduwd. Dan stopt ze. Ze keek naar de vrouw. Ze stond vlak bij de vrouw. Ze zag dat de vrouw een arm naar haar uitstak en haar bij de arm greep en naar haar toe trok. Dan staat ze bij de vrouw. De vrouw pakt haar beet en zet haar goed voor haar. Dan ziet Esther dat ze de plastiekbroek pakt.

"Zo Esther in de plastiekbroek met jouw. Houd je pyjama mooi droog en dan lijk je steeds meer op een baby" en ze pakt Esther beet en stopt haar meteen in de plastiekbroek. Dan hijst ze de plastiek broek om haar nachtluier. Esther staat dan weer op de grond en de vrouw trekt het broekje recht. Dan klopt ze Esther op de plastiekbroek.

"Zo nu ben je goed beschermt, nu pyjamaatje aan en in bed met jouw." Esther ziet een pyjama. Die deed de vrouw haar meteen aan. Dan staat Esther in pyjama voor de vrouw. Het was een meisjespyjama. Het broekje was voor gevormd zodat haar luierkontje er gemakkelijk in past. Je kon precies haar luier zien in het pakje. De vrouw wreef Esther door haar haar.

"Voordat je gaat slapen, krijg je eerst een knipbeurt van de zuster. De zuster bracht intussen Linda naar de vrouw. Dan moet Linda voor de vrouw staan. Esther moet met de zuster mee. Ze vrouw sprak nog met de zuster,

"Knip dat lange haar eraf en scheer haar achterhoofdje. Haar voorkant moet recht met een pony. Haar oortjes vrij van haar zodat we haar oortjes makkelijk kunnen schoonmaken. Doe haar tijdens het knippen maar een speentje in." De zuster knikte en neemt Esther mee naar de tafel. Dan kijkt de vrouw naar Linda.

"Zo meid. Jij ook maar een plastiekbroekje aan. Komt maar hier!" Ze pakt Linda beet en stopt haar meteen in de plastiekbroek, het broekje voelde koud aan. Linda wilde geen plastiekbroek aan en trapte met haar beentjes. De vrouw werd kwaad. Ze trekt de plastiekbroek om haar kont en draait haar om. Dan krijgt ze een pak slaag voor de plastiekbroek. Het plastiek van het broekje maakt lawaai als de vrouw haar slaat.

Ondanks de dikke nachtluier die ze droeg voelde ze de klappen wel. De vrouw sloeg haar stevig voor de kont. Steeds als ze een klap krijgt gaat haar kruis naar voren. De vrouw trok haar steeds weer terug.

Dan is het tijd voor een pyjama voor Linda. Terwijl de vrouw de huilende Linda in de pyjama stopt ziet Linda dat Esther al haar lange haren kwijt is. De zuster is nu bezig met haar achterhoofd. Die werd opgeschoren. Ze ziet dat Esther het niet leuk vind en snikte. Ze kon niet huilen want ze had nu een fopspeen in haar mond.

Dan staat Linda in de pyjama. De vrouw staat op, pakt Linda bij haar hand en loopt met haar naar de tafel waar Esther word geknipt. Linda word naast Esther op de tafel gezet. Ook Linda kreeg een fopspeen in haar mond.

Dan is Esther geknipt. De zuster kamt haar haartje uit. Dan begint Esther te protesteren. De zuster werd kwaad. Voor dat Esther begreep wat er gebeurde stond ze al op handen en knieen op de tafel. De zuster gaf haar een pak slaag voor de kont. Dat vernamen ze wel.

Dan moet ze staan, de zuster veegt haar traantje weg en tilt haar van de tafel en brengt haar naar een ledikantje. Daar moet ze in. Esther keek in het ledikant. Er lag een dekbedje in, een kussentje en een beertje. Esther word naast het beertje gelegd, de zuster stopt het beertje in haar armen en stopt haar dan onder het dekbedje.

Dan loopt de zuster naar de tafel waar Linda nu klaar zat. Linda mag haar haartjes langer hebben, want de vrouw wil dat ze een strikje gaat dragen overdag. Ze word meteen geknipt. Haar oortjes werden ook bloot gemaakt zodat ze haar oortje makkelijk kunnen schoonmaken.

Dan is Linda ook klaar. Ze krijgt een klopje op haar luierkontje en ze word ook naar een ledikantje gebracht. Ook daar lag een dekbedje in, het was een witte, met beertjes erop. Ze word er ingelegd en ze kreeg ook een beertje in haar armen gedrukt.

Dan wordt ze toegestopt. De zuster zet een muziekje op, om de baby\'s rustig te laten slapen. Dan verlaat ze met de vrouw de babykamer en Linda en Esther liggen alleen in de kamer. De vrouwen lopen weer naar de kamer. Daar stond Jose nog in een box. Jose werd uit de box gehaald. Ze werd op haar kontje geklopt.

"Zo, Jose, je gaat ook in bed meisje. In de andere kinderkamer."

De kinderen liggen in bed en de vrouwen gaan even zitten. Ze waren moe. Als ze een tijdje zitten, gaat de deur open en een van de mannen kwam binnen. Hij zag de twee vreemde vrouwen zitten.

De vrouwen stelden zich voor als babysitters. De man vond hen wel sexy en gingen naast hen zitten. De man proberde hen te versieren maar het lukte niet. Dan reageert een vrouw.

Ze zegt dat ze hem lekker zal verwennen, maar dan mag hij eerst lekker ontspannen. Dat vond hij wel goed. Meteen ging hij naar de badkamer. Hij kleedde zich uit en nam een bad.

Na een half uur kwam hij uit bad. Hij droogde zich af en liep naar de slaapkamer. Hij gaat naar binnen en daar stonden de twee vrouwen. Ze bekeken hem eens goed. Ze knikten tevreden. Ze wezen naar zijn kruis. Hij dacht dat ze zijn lul bekeken.

Dan lopen de vrouwen naar hem toe. Als ze naar hem toe lopen worden de vrouwen groter. Als ze bij hem staan moet hij omhoog kijken. Dan tilt een vrouw hem op. Dan ziet hij dat hij een luier draagt. Hij is heel verbaast en word angstig, maar de vrouw had hem stevig beet en klopt hem troostend op de luier.

Ze nemen hem mee naar de bank. Daar lag een plastiekbroekje. Hij moet voor de bank staan. Een vrouw houd hem vast en de andere doet hem de plastiekbroek aan. Zijn voetjes worden beet gepakt en de vrouw stopt ze in de plastiekbroek. Dan laat ze zijn voetjes los. Ze trekt de plastiekbroek omhoog over de luier. Dan kijken de vrouwen hem lachend aan. Hij keek verbaast.

"Of had je wat anders in gedachte? Wij niet. De plastiekbroek staat je perfect." Ze draaien hem om en bekijken de achterkant van de plastiekbroek. Ze kloppen hem eens stevig op zijn kont. De plastiekbroek van hem kraakt als ze op zijn kont kloppen.
abdlboy
 
Berichten: 4
Geregistreerd: vr 15. dec 2017, 02:30

Keer terug naar Adult baby verhalen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron